Çelik Grup TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı'na damga vurdu

TAKİP ET

Karadeniz'de 8 ilde 300 alt bayiye satış yapan Çelik Grup, TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı'nda açtığı stantla ilgi odağı oldu. Yerel firmalara destek vermek adına 5 yıldır fuara katıldıklarını kaydeden Çelik Grup sahibi Murat Çelik, ulusal firmaları fuara davet etti.

1978 yılından bu yana Samsun’da faaliyet gösteren Çelik Grup, Genç Boya ve Düfa Boya markalarıyla TÜYAP Samsun 5. Mobilya Fuarı’nda açtığı stantla yerini aldı. Sektörde adından söz ettiren Çelik Grup, Samsun’da 5 ayrı şubede, Giresun Ordu, Sinop, Kastamonu, Amasya, Tokat ve Çorum’da ise 300 alt bayiye hizmet veriyor. 


5 YILDIR FUARIN GÖZDESİ
5 yıldır TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı’na katıldıklarını kaydeden firma sahibi Murat Çelik, “Çelik Grup olarak, yerel firmalara destek vermek adına, Genç Boya ve Düfa Boya markalarımızla 5 yıldır fuarda yerimizi alıyoruz. Çelik inşaat 1978 yılından bu yana sektördeyiz. Samsun’da 5 ayrı yerde şubemiz var. Karadeniz’de Samsun dahil 8 ilde alt bayilere satış yapıyoruz. Giresun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Amasya, Tokat ve Çorum’da ilçeleri ile beraber yaklaşık 300 tane alt bayimiz var. Onlara hizmet veriyoruz” dedi.


ULUSAL FİRMALARA ÇAĞRI
Fuarlara yerel firmaların yanı sıra ulusal firmaların da katılım sağlaması gerektiğini kaydeden Çelik, “Özellikle mobilya ve inşaat fuarına ulusal firmaların katılımını sağlamak gerekiyor. Sadece yerel firmalarla olmuyor. Ulusal firmalar, fuara katıldıkları zaman diğer illerdeki alt bayilerini de yönlendirip fuara katılım sağlayacakları için daha fazla iş anlaşması yapılan bilinir.  Dolayısıyla yerel katılımcı arkadaşlara katkı sağlamak adına ulusal firmaların da katılımı sağlamak da fayda var” diye konuştu. Çelik, Samsunluların da Mobilya Fuarı’na gelip stantları gezmesini istedi.

Murat Çelik