Damla Şenol her yerde aranıyor! Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'ndeki evinden ayrılarak kayıplara karışan Damla Şenol'dan 2 gündür haber alınamıyor.

Samsun’un İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Damla Şenol, 16 Aralık günü 09.00’da ‘markete gidiyorum’ diye evinden çıktıktan sonra sırra kadem bastı.
Şenol ailesi, içerisinde kimliğinin de bulunduğu çantasını alarak evden ayrılan ve üzerinde siyah deri ceket ve siyah pantolon bulunan Damla’nın bir an önce eve dönmesini bekliyor.
Lise 1 sınıfı öğrencisi Damla’nın, iki hafta okula gittikten sonra ‘okulumu değiştirmek istiyorum’ diyerek okulu bıraktığı ve sonrasında da devam etmediği bilgisine ulaşıldı. 
Şenol ailesi, son zamanlarda Damla’nın sıkıntıları olduğunu gözlemlediklerini fakat evden kaçacağını akıllarına getirmediklerini söyledi.   
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda aile, bir an önce kızlarının bulunmasını istiyor.

SEVİNDİRİCİ HABERİ ABLA VERDİ

Samsun'da 2 gün önce Samsun’un İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki evinden 'markete gidiyorum' diyerek ayrılan ve iki gündür haber alınamayan Damla'dan sevindirici haber geldi.  Abla Zeynep Şenol, sosyal medya hesabında Damla'nın bulunduğunu paylaşmasının üzerine endişeli bekleyiş sona erdi. 

Samsun Gazetesi
 

Damla Şenol