DHA Samsun Bürosu'nda değişim, Cemiyet'ten Kara'ya kutlama

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, DHA Samsun Bürosu'nda 'Büro Şefi' olarak görevlendirilen Tayfur Kara'yı kutladı.

Samsun'da Demirören Haber Ajansı'nın(DHA) Büro Şefliği görevine Tayfur Kara getirildi. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Tayfur Kara'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.
SAMSUN'UN SESİ OLMAK
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Aralan, Yaşar Aslan, Selçuk Kaya ve İlyas Gün ile birlikte DHA Samsun Bürosu'nu ziyaret etti. Tayfur Kara'yı yönetim kurulu adına kutlayan ve yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim eden Başkan Yusuf Ziya Çakır, "DHA, bugüne kadar yaptığı başarılı gazetecilik faaliyetleriyle Samsun'umuzun sesi olmayı başaran yayın grupları arasındaki öncelikli yerini korumaktadır. DHA Samsun Bürosu'nun bu görevini başarıyla sürdüreceğinize olan güvenimiz tamdır. Tayfur Kara ve çalışma arkadaşlarına başarı diliyoruz" dedi.
MESLEK BÜYÜKLERİNE TEŞEKKÜR
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olduktan sonra meslek hayatına başlayan ve o günden bu yana Samsun'da gazetecilik yapan Tayfur Kara ise, "Çalışmalarımızın bu şekilde takdir görmesi beni elbette son derece memnun etmiş, moral vermiştir. Cemiyetimizin değerli yöneticileri meslek büyüklerime de bana verdikleri destek için teşekkür ederim" diye konuştu.
 

Tayfur Kara