Doğumak ve Elif Kaptanoğlu Büro Sistemleri Kariyer Fuarı'nda

TAKİP ET

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF) Doğumak Büro Sistemleri standına katılımcılar yoğun ilgi gördü. Doğumak Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaptanoğlu öğrenci ve mezunlara çalışmalar hakkında bilgiler vererek tecrübelerini paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve Büyükşehir Belediyesi sponsorluğundaki fuara yoğun ilgi gösteriliyor. 
Yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi öğrencilerle buluşturan fuarda birçok kamu kurum ve kuruluşunun da standı yer alıyor. 2-3 Mart tarihleri arasında açık olacak fuarda yer alan Doğumak Büro Sistemleri yetkilileri öğrencilere istihdam süreçleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 


2019 yılıhra "Yetenek Her Yerde" temasıyla yola çıkan üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen bölgesel kariyer fuarlarından Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na bu yıl Doğumak ve Elif Kaptanoğlu Büro Sistemleri de katıldı.
Program kapsamında Doğumak Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaptanoğlu "Girişimcilik Üzerinde Deneyimler" başlıklı konuşmasıyla da fuara değer kattı. Yeni girişimçilere yol gösteren Kaptanoğlu bilgi, deneyim ve tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.

İhsan Kaptanoğlu