Engin Özkoç'a AK Parti Samsun'dan büyük tepki

TAKİP ET

TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un sözleri üzerine yaşanan kavgayla ilgili AK Parti Samsun'dan büyük tepkiler geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Başkan Mustafa Demir ve İl Başkanı Ersan Aksu Cumhurbaşkanına hakaret eden sözleri nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a büyük tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Liderimizin önderliğinde milli birliğimizin doruğa ulaştığı bugünlerde Türkiye düşmanlarının sözcülüğüne soyunan Engin Özkoç, partisinden başka bir partiye 20 günlüğüne ödünç verilen vekil değil miydi? Bir de çıkmış, onur haysiyet ve şereften bahsediyor' mesajını paylaştı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı düzeysiz ve ahlaksızca CHP Mv.Engin Özkoç tarafından sarf edilen iğrenç sözler kendi seviyesizliğinin bir göstergesidir.
Bu düşünce değil tamamen bir hakarettir. Milletimizin değerlerine, ülkemizin birliğine ihanettir. Edep yoksunu bu açıklamaları için hukuk önünde elbette hesabı sorulacaktır."

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Türk tarihinde halk tarafından seçilerek işbaşına gelmiş ilk ve tek devlet başkanı olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bu hakareti nefretle kınıyorum. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde milletimiz Cumhurbaşkanımızın yanındadır."

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etme cüretinde bulunmak kimsenin haddi değildir.  Hem milletimize hem de yargıya hesap verecektir" mesajını 'HainsinEnginÖzkoç' hegtech'i ile paylaşması dikkati çekti.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise sosyal medya hesabında, "Türkiye düşmanlarına, eli kanlı Esed'e ses çıkarmayanlar, seferde olduğumuz bir zamanda Başkomutanımıza dil uzatıp, hakaret ediyor. Bunun en basit izahı #HainsinEngönÖzkoç' mesajını paylaştı. 

AK Parti Samsun