Erdem Okan Milletvekili Aday Adayı oldu

TAKİP ET

MHP'li Erdem Okan Milletvekili Aday Adaylığı açıkladı. Okan, basın açıklamasında şunları söyledi; "Bilindiği üzere ülkemiz son yıllarda önemli badireler yaşamış ve Allah'ın izniyle tüm bu badireleri de Yüce Türk Milleti'nin birlik ve beraberliği ile savuşturmuştur.

Ancak ülkemize yönelik iç ve dış saldırılar bitmemiş risk ve tehditler giderek yoğunlaşmaya devam etmektedir. 

Özellikle Milli bekamıza yönelik saldırılar hat safhaya ulaşmış ve ciddi önlemlerin alınması hâsıl olmuştur. 

15 Temmuz Hain Fetö Darbe Teşebbüsü içinde bulunduğumuz tehlikeyi de net bir şekilde gözler önüne sermiş, terör örgütlerinin peş peşe gerçekleştirdikleri menfur eylem ve iğrenç suikastlar bekamızın nasıl bir kuşatma altında olduğunu da açıkça göstermiştir. 

Tüm bu yaşananların ardından daha güçlü bir Türkiye olma yolunda 24 Haziran 2018 tarihinde bir erken seçim kararı alınmıştır. 

Alınan karar doğrultusunda Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin göstermiş olduğu fedakârlık ve hassasiyeti bende kendime görev tayin ederek, ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu görerek üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek adına 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı oldum.

3 Mayıs Türkçülük bayramında açıkladığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Bu vesileyle yüce milletimizin ve kıymetli dava arkadaşlarımın 3 Mayıs Türkçülük bayramını kutluyorum. 

24 Haziran’dan sonra itibarlı istikbal, iradeli istiklal Cumhur ittifakıyla gelecektir. 

24 Haziran seçiminin kazananı Türk milleti olacağı gibi TBMM’de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alacak olan siyasi parti ise Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. 

1994- 2014 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Samsun teşkilatlarının birçok kademesinde görev yaptım. Bizlerde bu anlamda liderimiz ve partimizin bizlere verdiği görev her ne olursa olsun sadece davamız ve ülkemiz diyerek bundan önce olduğu gibi yine canla başla çalışacağız. 

Aday adaylığım süresi içerisinde Samsun’u karış karış gezerek, tüm hemşerilerimiz ile kucaklaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı için ülkücü hareketin bütün kuruluşlarıyla birlikte tüm gücümüzle çalışacağız.

Millete hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma, aileme ve üzerimde emeği olan tüm büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum."