Erdoğan Tok'tan Gönül Buluşması çağrısı

TAKİP ET

Önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, "Gönülleri birleştiren Ramazan'ın 22'inci günü Cumartesi, teravih namazında İlkadım Cami ve Külliye'de buluşuyoruz." dedi.

TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, gönülleri bir araya getiren birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ın 22’inci akşamı Cumartesi günü İlkadım Camii ve Külliye’de teravih vakti insanları aynı safta ve aynı gönül ikliminde buluşturuyor.
Vefa ve gönül buluşmalarını sürdüren TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan ayının manevi ve kardeşlik iklimiyle herkesi kucaklayarak safları sıklaştıracak ve gönülleri birbirine yakınlaştıracak programın davetini önceki gün sosyal medya aracılığıyla yaptı.
TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, sosyal medya aracılığıyla çağrısını şu ifadelerle dile getirdi; "Sevgili Dostlar; Gönülleri birleştiren Ramazan’ın 22’inci günü Cumartesi, teravih namazında İlkadım Cami ve Külliye’de buluşuyoruz.
Teravih sonrası dost meclisinde, demli bir çay ve koyu bir sohbetle canı cana değdireceğimiz kardeşlik muhabbetine tüm gönül dostlarımızı bekleriz." dedi.

Erdoğan Toktan Gönül Buluşması çağrısı