Eski eşi tarafından dövülen kadın taburcu edildi, Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi tarafından sokak ortasında dövülen ve yüzünde, kafasında ezikler oluşan kadın hastanede tedavisi devam edildiği öğrenildi.

Samsun'un Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki meydanda buluşan İ.Z. ve E.M arasında bir süre sonra tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine İ.Z eski eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde dövdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan E.M'nin yüzünde ve kafasında darp sonucu ezikler oluştuğu tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Daha sonradan alınan haber üzerine kadının tedavisinin hastanede devam edeceği belirtildi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da paylaştığı mesajda annenin durumunun iyi olduğunu söyledi.
Şüpheli İ.Z ise Canik Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alındı. Çiftin yaklaşık 3 yıl önce boşandığı belirdildi.

ADALET BAKANI GÜL HUKUK GEREĞİNİ YAPACAK DEDİ
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsun'da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kar kalmayacak." ifadelerini kullandı.

ABLASININ DÖVÜLMESİNİ İZLEDİ

Şiddeti paylaşan sosyal medya kullanıcısı darp edilen kadının ablası olduğu söyleyerek, söz konusu videoya, "Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam. O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim. Ne olur yardım edin. İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk, hiç ceza almadı. Videoda sokak ortasında küçücük bir çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ablam. Eğer başına bir şey gelirse tek sorumlusu İ. Z.'tır" dedi.

samsun kadın darp