Eski eşinden şiddet gören kadının tedavisi hastanede devam ediyor

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka mahallesinde yaşanan olayda eski eşi tarafından darp edilen kadının tedavisi hastanede devam ediyor.

Samsun Haber - Yüzünde ve kafasında darp sonucu ezikler oluşan kadının hastanede tedavisi devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, darp edilen kadını hastanede ziyaret etti. Başkan Sandıkçı, "Eğitim araştırma hastanesinde müşahede altında. Güçlü bir kadın. Hayatın tüm zorluklarına meydan okuyan bir anne. Bu aşağılık zihniyete rağmen bugünleri de atlatacak. Kadınlık onurunu ezdirmedi ezdirmeyecek." dedi. 

Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka mahallesinde gece saatlerinde çekilen görüntülerde yerde yatan bir kadına tekmeler atan bir şahsın video görüntüleri sosyal medyada yayılmış ve görüntüleri izleyenler bu duruma tepki göstermişti. 
Konuyla ilgili olarak ilgili bakanlıklardan açıklama yapılmıştı. 
Samsun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'de konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. 
Samsun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'de olayla ilgili "06.03.2021 Cumartesi günü akşam saatlerinde İlimizde meydana gelen kadına yönelik şiddet olayıyla ilgili olarak; Saat: 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesinde İ.Z. isimli şahıs, eski eşi E.M.’yi darp etmiş ve ihbar üzerine olay yerine giden kolluk kuvvetlerimiz tarafından İ.Z. gözaltına alınmış olup soruşturma devam etmektedir. Kafasında darbeler olduğu belirlenen ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden müşteki E.M.’nin durumu yakinen takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklaması yaptı.
 

Eski eşinden şiddet gören kadının tedavisi hastanede devam ediyor