Göktaşı mı düştü mü? Göktaşı nereye düştü? Göktaşı Samsun Haber

TAKİP ET

Türkiye semaları akşam saatler 22.57'yi gösterdiğinde atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan göktaşı düşmesine sahne oldu. Samsun'da da görülen göktaşı atmosfere girdikten saniyeler sonra yanarak bilinmeyen bir noktaya düştüğü iddia edildi.

Türkiye semaları akşam saatler 22.57'yi gösterdiğinde atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan göktaşı düşmesine sahne oldu. Meteorun düşme anı Samsun başta olmak üzere Trabzon ve Giresun gibi bir çok illerden de görüldü.


Son saatlerde sosyal medyada gök taşı düştüğü konuşuluyor. Birçok kişi bir yandan paylaşım yaparken diğer yandan da arama motorlarında gök taşının düşüp düşmediği konusunda araştırma yapıyor. 
Türkiye semaları bu akşam saatler 22.57’yi gösterdiğinde atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan meteor düşmesine sahne oldu. Peki, gök taşı düştü mü? 


Atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan meteor Doğu Karadeniz Bölgesi'nden de görüntülendi. Samsun, Trabzon ve Giresun'da kameraları yansıyan meteor ortalığı bir anda aydınlattı.
Müthiş bir ışık saçarak ortalığı gündüz gibi aydınlatan meteor atmosfere girdikten saniyeler sonra yanarak bilinmeyen bir noktaya düştü.
Vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydettikleri o görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.


Öte yandan Atakum Belediyesi sosyal medya hesabında meteor olduğu iddia edilen o görüntüler için "Bir yıldız kaydı dilek tutun" paylaşımında bulundu.

Göktaşı mı düştü mü Göktaşı nereye düştü mü Göktaşı Samsun Haber