Grand Premium Kutlukent hizmetinizde!

TAKİP ET

Samsun Merkeze 5 km mesafede bulunan, Grand Premium Kutlukent yenilenen yüzü ile nişan, kına, düğün ve nikah salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Hızlı havalandırma sistemi, geniş ve güçlü hava akımına sahip salon tipi klimaları, yüksek tavanı, gelin odası, bebek bakım odası, mescidi, otoparkı, açık alan kafeteryası, Kent Kafe ve diğer sosyal alanları ile GRAND PREMIUM, farklı ve geniş konseptli bir çizgiye sahip. Planlaması aslında çok amaçlı bir salon. Sempozyum, seminer, kongre, bayi toplantıları, mini fuarlar gibi geniş bir hizmet gamına sahip. Şu anda sadece giriş kattaki salon Salon De Luxe olarak nişan, nikah, düğün ve kına geceleri için hizmet veriyor. Üst kattaki tasarım ve düzenlemeler devam ediyor. 2021 sezonunda çok daha geniş bir yelpazede hizmet vermesi düşünülmüş. 


Grand Premium; iki güçlü firmanın ortaklığı ile kurulmuş bir şirket. Baştan Mobilya Mutfak Sanayi sahibi Emrah Baştan ve Kalender Yapı PVC Mobilya Cam San Tic Ltd Şti sahibi Tahsin Yetgin… Bu sektöre yabancı olmalarına rağmen iddialı bir yatırım ve heyecan ile işe girmişler. Samsun’un tümünü hedef kitle olarak belirlediklerini ifade eden, Grand Premium Kutlukent’in Yönetim Kurulu Üyesi Emrah BAŞTAN, "6 ay önce devraldığımız işletmemizi mimar ve iç mimar arkadaşlarımızla yeniden tasarladık. Salonumuz kapalı alanda 1500, açık alanda 600 metrekare olmak üzere toplamda 2.100 metre karealanda hizmet vermekdir. Kır bahçesi konsteptini salonumuzun içine taşıyarak nezih ve şık bir ortam yarattık. Salonumuzu tercih eden düğün sahiplerinin ayrıca bir organizasyon firmasına ihtiyaç duymamaları için, düzenlemelerimizi en ince ayrıntısına kadar son derece titiz davranarak planladık.


Pandemi sürecinde tüm önlemleri aldıklarını belirten BAŞTAN, " Salonumuz oldukça geniş ve yüksek tavanlı. Bunun dışında klimalardan bağımsız çok güçlü bir havalandırma sistemimiz var. Maskeli ve eldivenli 15 personelimiz ile hizmet veriyoruz. Gelen misafirlerimizin ateşini ölçüyor, dezenfektanlarını sıkarak salona alıyoruz. Bu süreçte maskesi olmayan misafirlerimizi, sağlıklarını öncelemeleri için bilgilendiriyor ve yanında maskesi olmayan misafirlerimize maske temin ediyoruz. Oturma düzenimiz; masa ve sandalyelerimiz, orkestra platformumuz ve dans pistimiz sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde oluşturulmasına rağmen kapasitemiz hala çok yüksek. Her masamızda dezenfektan ve maske bulunmaktadır."ifadelerini kullandı.

“Salonumuzda paket program uyguluyoruz. Orkestramız, kameramanlarımız, fotoğrafçılarımız ve servis elemanlarımız ile çok koordine hizmet veriyoruz. Mutfağımız ve servis odamız ile sorunsuz bir şekilde ve çok profesyonelce yemekli organizasyonlara ev sahipliği yapabiliyoruz. Bütün bunların dışında; talebe göre Kuran tilavetli, semazenli, ilahi guruplarımızın olduğu düğün ve organizasyonlara da imza atıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı aktif olarak kullanıyoruz. Dolayısı ile herkesin bize sosyal medya üzerinden de ulaşması son derece çok kolay ve mümkün.” dedi.

Grand Premium Kutlukent