Gülsan Sanayi Sitesi, 2022 Yılı Sonunda Yeni Yerinde Olacak!

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesinin taşınması ile ilgili gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'da uzun süredir yapımı planlanan Kentsel Dönüşüm projeleri ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, Gülsan sanayi sitesinin kaldırımlası ile ilgili de çok önemli bilgiler verdi.

Gülsan Sanayi Sistesi’nin taşınması ile ilgili gelinen son noktayı da değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

Toybelen'de 840 dönümlük alanda Samsun'un yeni sanayisinin plan çalışmaları tamamlandı. Çevre Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde alanda 1600 adet iş yeri inşa edilecek.

Uygulama projeleri bitti. TOKİ ile görüştük. Kamulaştırma işlemlerini TOKİ adına biz yapacağız ve Ağustos ayına kadar ihalesini bitirmiş olmayı umuyoruz. Bu yıl bitmeden inşasına başlayacağız ve 2022 yılının sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Mülkiyet sahibi de kiracı da hak sahibi olacak. Her şeyi ile eksiksiz bir proje olacak ve Türkiye'nin en modern sanayisini inşa etmiş olacağız.