Hayriye Hakyemezoğlu Canik Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı oldu

TAKİP ET

Canik Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nde başkanlığa Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu seçildi.

Canik Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde başkanlığa Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu seçildi.

Engellilere yönelik geliştirdiği projelerle dikkat çeken Canik Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde görev değişimi oldu. Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan’ın da katılımıyla gerçekleşen Engelliler Meclisi’nin toplantısında, Başkanlık seçimi için yapılan oylama sonucunda Hüseyin Mızrak’ın yerine Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Hüsniye Zengin ve Yakup Özden getirildi.

TOPLUM YARARLI PROJELER
Canik Kent Konseyi olarak meclislerin ve çalışma gruplarının aktif olarak toplum yararlı projeler ürettiklerini belirten Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan, “Engelliler Meclisimiz de, engelli vatandaşlarımız için güzel projeler üretiyor. Bugün meclisimizde bir görev değişimi yaşandı. İnanıyorum ki yeni Başkanımız, ekibi ile birlikte güzel ve farkındalık oluşturacak çalışmalara imza atacaktır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
BAYRAK YARIŞI
Canik Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına seçilen Hayriye Hakyemezoğlu da, eski başkan Hüseyin Mızrak’a bugüne kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışı. İnşallah hep birlikte bundan sonra da meclis olarak daha farklı ve güzel çalışmaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

canik kent konseyi