İl Tarım ve Orman Müdürü Sağlam'dan Ticaret Borsası'na ziyaret

TAKİP ET

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim Sağlam Ticaret Borsası'na iade-i ziyarette bulundu. Sağlam'ı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Meclis Başkan Yardımcısı Serkan Seyhan ve Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim Sağlam'ı makamında ziyaret etmişti.
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam bugün Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’a iadeyi ziyarette bulundu. Sayın Sağlam’ı, Meclis Başkan Yardımcısı Serkan Seyhan ve Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı karşıladı. Ziyarette İlin tarımsal ekonomisi ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Sayın Sağlam, borsanın çalışmalarından dolayı tebrik ederken, Başkan Sinan Çakır, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim Sağlam 'a görevinde başarılar dileyip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gerçekleşen ziyarette Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam’a günün anısına Atatürk Anıtı maketi hediye etti.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü