İlker Kaplan: Projelerimizle ses getireceğiz

TAKİP ET

Samsunlu iş insanı İlker Kaplan, 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek SAMGİAD Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıkladı. Kaplan, "Projelerimizle ses getireceğiz" dedi.

Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) yönetim kurulunda iki dönemdir görev alan Samsunlu iş insanı İlker Kaplan, 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek SAMGİAD Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıkladı. 

TECRÜBE VE İLERİ GÖRÜŞLÜLÜK

Uzun yıllardır reklamcılık faaliyeti ile ticarette yer alan Kaplan, Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşu olan SAMGİAD'ı, tecrübesi ve ileri görüşlülüğü ile bulunduğu yerden daha da ileriye götürmeyi amaçladığını söyledi. 

SAMGİAD'I DAHA DA ÖNE ÇIKARACAĞIZ

Samsunlu genç iş insanı olarak, SAMGİAD'da başkan olmaktan gurur duyacağını belirten Kaplan, "14 Aralık'ta gerçekleştirilecek SAMGİAD Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olarak yer alacağım. Bizler Samsunlu genç iş insanları olarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması, refah seviyesine ulaşabilmesi için çalışıyoruz. Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşlarından olan SAMGİAD'ın yönetimde iki dönemdir yer alıyorum. Amacımız, hem şehrimizi hem de derneğimizi daha da ileriye götürebilmek. Oluşturacağımız yönetim kurulumuzla gerçekleştireceğimiz bir çok projeyle ses getireceğiz. En büyük hedeflerimizden biri ise üyelerimizin işlerine katkı sağlayabilmek olacak. Bunun yanı sıra sosyal ve toplumsal projelerde yer alarak, SAMGİAD'ı bu konuda da bir adım öne çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

SAMSUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gençlere de örnek olmak istediklerini kaydeden Kaplan, "Genç bir iş insanı olarak, yaptığımız çalışmalarla Samsun'da ticaret yapmak isteyen genç kardeşlerimize örnek olmak, onlara yol göstermek bizim için çok önemli. Şehrimizin kalkınma seviyesini arttırabilmek için üretime yönelmeliyiz. Ve bu konuda gençlerin önünün açılmasına izin vermeliyiz. SAMGİAD'ın başkan adayı olarak, gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Samsunlu gençler, şehrimiz ve ülkemiz için çalışıyor" dedi.

İlker Kaplan SAMGİAD