Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır çalışmaları yerinde inceledi

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır ilçe de Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçelerde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kavak ilçesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Cevizli Deresi ve Tarihi Selçuklu Köprünün korunması amacı ile Soğuksu Mahallesi, Öner caddesi üzerindeki bağlantı yoluna sıcak asfalt döküldü.


Çalışmaları yerinde inceleyen Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, "İlçemizde hizmete yönelik çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.
ilçemizde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Cevizli Deresi ve Tarihi Selçuklu Köprümüzün korunması amacı ile Soğuksu Mahallesi, Öner caddesi üzerindeki bağlantı yolunun asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediyesi Kavak Şube Müdürü Buğra Usta'dan bilgi aldık.

BAŞKAN DEMİR VE SARICAOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan çalışmalardan ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e, Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." sözlerini sosyal medya hesabından yolun eski ve yeni fotoğraflarıyla paylaştı.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır