Korganlılar Derneği'nden kahvaltı programı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Korganlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Terme Korganlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşerileri ile özlem gidermek için bir araya gelerek sabah kahvaltısı düzenledi.  Mekselina restoranda düzenlenen kahvaltıya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Ak Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Dernek Başkanı Rıza Evce, Korgan ilçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Korgan Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek yönetimi ve üyeleri katıldı. 

EVCE’DEN TEŞEKKÜR

Terme Korganlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Rıza Evce, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Terme’de 10 bine yakın Korgan’lının yaşadığını belirten Evce, "Bu güzel sabah kahvaltısında değerli zamanlarını ayırarak bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanlarımızı üyelerimizi, iş adamlarımızı, misafirlerimizi aramızda görmekten gururlu ve mutluyum" dedi. 

ŞENOL KUL’UN YANINDAYIZ

Derneğin kurulmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz “Hemşerilerimizin burada örgütlenmiş olması dernek çatısı altında birlik ve beraberlik adına bir araya gelmiş olması beni fazlasıyla memnun etti. Kendilerini hiç yalnız bırakmadık. Bırakmayacağız da. Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a Terme’ye kazandırdıkları için teşekkür ederim. Başkanımıza hemşerilerimiz sahip çıksınlar ve yalnız bırakmasınlar. Bu anlamda biz de başkanımızın yanındayız.” Diye konuştu 

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ

Dernekleşmenin önemine vurgu yaparak burada bir konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Sizler evinize hoş geldiniz. Hemşeri dernekleri özellikle dışarda yaşayanlar için çok önemli. Terme’den lisede ayrıldım, 35 sene sonra döndüm. Dışarıda Termeli olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. İnsanların hem doyduğu hem de doğduğu yer var. Hem doğduğumuz yere sahip çıkacağız hem de doyduğumuz yere sahip çıkacağız. Birlik, beraberlik çok önemli. İnsanların bir araya gelerek organize olması toplumların gelişmesi açısından çok önemli. Çünkü bu tür birliktelikler sorunları ortaya koyar, sorunların çözümünü de ortaya koyar. Birlikten her zaman kuvvet doğar. Bundan sonra hem Terme’nin hem Korgan’ın hem de ülkemizin geleceği için beraberce, gönül gönüle, el ele çalışmayı diliyorum. Bizi bir araya getiren Dernek Başkanı Rıza Evce’ye ve yönetimine çok teşekkür ederim.” dedi.