Liv Hospital Samsun'dan kitap bağışı

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun 'Kalpten Kalbe' proje adı altında Liv Kitap Kumbarası'nda biriktirdiği kitapları Milli Eğitim'in belirlediği okullara bağışladı.

Liv Hospital Samsun’un kitap bağışı için başlattığı proje “Kalpten Kalbe” ile biriktirdiği kitapların okullara dağıtımına; projenin ikinci ayağı olan “Çocuklar Okusun Diye” kampanyasıyla başlandı. Liv Hospital Samsun’un ilk adresi Milli Eğitim’in belirlediği Çarşamba’da bulunan Çaltı İlkokulu oldu. Kütüphane oluşumuna yeni başlayan Çaltı İlkokulu’nun kütüphanesine ilk kitaplar Liv Hospital Samsun’dan geldi. Okuldaki öğrencileri gezerek kitapları hediye eden Pazarlama ve İletişim ekibi keyifli dakikalar yaşadı.

“TEK GAYEMİZ GELECEĞİMİZİN IŞIĞI ÇOCUKLAR OKUSUN DİYE”

Çaltı İlkokulu Müdürü Murat Bülbül, “Liv Hospital Samsun’un kitap biriktirmek için başlattığı “Kalpten Kalbe” projesiyle toplanan kitapların okulumuza bağışlanacağı bilgisi geldiğinde çok mutlu olduk. Okulumuza kütüphane yaptırmaya başlamışken ilk kitaplarımıza bu projeyle kavuştuk, çocuklarım adına müteşekkirim. Okulumuza ve başka okullara da “Çocuklar Okusun Diye” adı altında bağışlanacak kitaplar yavrularımız için inanın çok büyük bir adım. Böyle bir projeye ev sahipliği yaptıkları için çocuklarım adına canı gönülden Liv Hospital Samsun ailesine tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Bir eğitimci olarak, eğitim ve öğretim adına sağlık sektöründe ve tüm sektörler adına örnek alınması gereken bir proje olduğunu belirtmek isterim. Liv Hospital Samsun ekibi ve kitap bağışı yapan herkesin, biz eğitimcilerin de tek gayesi geleceğimizin ışığı olan “Çocuklar Okusun Diye” , tekrar teşekkür ederiz “ diyerek mutluluk ve teşekkürlerini iletti.

Samsun haber