Marangozlar Döşemeciler Odası'nda devir teslim

TAKİP ET

Önceki hafta sonu yapılan olağan genel kurulda yapılan seçimleri kazanarak Samsun Marangozlar Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına getirilen Cengiz Gürtan mazbatasını alarak göreve başladı.

SMD Esnaf ve sanatkarlar Odası hizmet merkezinde yapılan devir teslim töreninde eski başkan İbrahim Ülker’den görevi devir alan Cengiz Gürtan, Ülker’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, hatıra plaketi takdim etti. Cengiz Gürtan yaptığı konuşmada, “Hizmet için yarışmak erdemdir.”  ilkesiyle başladıkları çalışmalarında yine aynı disiplin ve kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

18 Şubat 2018 de gerçekleştirilen Samsun Marangozlar Döşemeciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim seçimlerine katılan katılmayan, kendilerine oy veren vermeyen, görüşü düşüncesi her ne olursa olsun; tüm esnaf büyüklerine, abilerine, kardeşlerine teşekkür ettiğini kaydeden Cengiz Gürtan, “ Seçim çalışmaları süresince canla başla, yüreklerini ortaya koyarak büyük bir özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve yardımcımız olan herkese de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

RAKİBE SAYGI

Gürtan sözlerine şöyle devam etti, “Hepsinin yüreğine emeğine sağlık minnettarım.  Mesleğimizi daha ileriye taşımak adına yarıştığımız değerli dostlarımız, arkadaşlarımız Ömer Abanoz ve yönetim kurulu ekibine teşekkür ediyor, ilerleyen süreçte odamızın menfaati adına destek ve yardımlarını bekliyorum. Çok değerli meslektaşlarım bizleri daha iyi şartlara taşımak adına yapacağımız işlerde hep beraber taşın altına elimizi koyacağımızdan ve başarı ipini ben değil biz olarak göğüsleyeceğimizden eminim. Bunun içinde şimdiden hepinize tek tek teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

Cengiz Gürtan