Maske Kimsin Sen? yarışmasına tepkiler dinmiyor!

TAKİP ET

Masked Singer olarak bazı ülkelerde yayınlanan yarışmayı "Maske Kimsin Sen?" adıyla Türkiye'de yapmaya başlayan FOX Tv'de kullanılan materyal ve ekrana getirilen görseller tepki çekmeye devam ediyor. 

Türkiye versiyonuna "Maske Kimsin Sen?" ismi verilen ve ünlü isimlerin kullanıldığı yarışmada pagan ve satanist ritüeller show adı altında açık açık sergilenirken sosyal medyada yoğun bir tepki oluştu. #FoxHaddiniBil etiketi ile binlerce tweet atılırken kullanıcılar protestolarını dile getirdi. 
Program hakkında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, inceleme başlatılacağını açıklamıştı.

"Maske Kimsin Sen?" yarışmasına bir tepki de Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen'den geldi. Genel Başkan Özdemir yarışmayı rezalet olarak yorumladı.

Fox Tv'de yayınlanan "Maske Kimsin Sen" programı tepkilere neden olması sebebiyle Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, şunları söyledi:
Bu tür rezalet programlar gençlerimiz ve çocuklarımız üzerinde olumsuz etkiler oluşturmaktadır. Pagan ve Satanist ritüeller içeren program biran önce yayından kaldırılmalıdır. Özellikle ATV, SHOW, FOX, Kanal D vb kanallarda yayınlanan diziler Türk toplumunu ve aile yapımızı olumsuz etkilemektedir. 
RTÜK program hakkında inceleme başlatmış. Dileriz diğer kanallarda yayınlanan diziler ve programlar içinde inceleme başlatır. Böyle programlar yayınlanmaya devam ederse Türk toplumu ve evlatlarımız çok ciddi zarar görecektir."
 

Maske Kimsin Sen yarışmasına tepkiler dinmiyor