Milletvekili Köktaş'tan 20 Ocak Samsunspor Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, tüm Türkiye'yi yasa boğan ve kara gün olarak anılan Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasının 30. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Samsunspor'da bir dönem kulüp başkanlığı görevinde de bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Malatyaspor ile oynayacağı Türkiye 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken 20 Ocak 1989 tarihinde 
    Havza İlçemizde trafik kazası geçiren Samsunspor kafilesi'nde bulunan, Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomic ise Yugoslavya'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmiş bu acı kaza Türk spor tarihimize 'kara bir gün' olarak geçmiş,  Samsun şehrimiz başta olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.
Samsunspor'un kara günü olarak bilinen 20 Ocak günü bizlere her yıl o acıyı tekrar yaşatıyor, her Samsunlu ve Samsunsporlu gibi yüreğimiz de, aynı tazelikle yaşıyoruz. 
    30 yıl önce yaşanan ve takımımızın renklerine siyahın eklendiği bu acı olayda kaybettiklerimizi hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız. 
Bir kez daha hayatını kaybeden futbol adamlarımızı rahmet ve minnetle anıyor; böyle büyük acıların tekrar yaşanmaması için dua ediyoruz."

fuat köktaş