Milletvekili Köktaş'tan 'Öğretmenler Günü' mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ sıfatını alması vesilesiyle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağı, istikbale güvenle bakan bir gençliğin varlığıdır. Hiç şüphesiz bu noktada en büyük emek ise yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Çok kıymetli öğretmenlerimiz, güçlü Türkiye’nin teminatıdır. 
Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Bir toplumu ayakta tutan omurgayı, millete can veren ana damarı adeta oluşturan, Milli birlik beraberliğimizin teminatı olan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. 
Hükümetlerimiz döneminde bir taraftan eğitimde yılların ihmallerini telafi etmeye, kalitesini arttırmaya çaba harcarken, öğretmenlerimizinde çalışma şartlarını iyileştirmeye gayret gösterdik. İnşallah ilerleyen süreçlerde de daha iyisini gerçekleştirme gayreti içinde olacağız.
Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki; ülkemiz 2023, 2053, 2071 hedeflerine yine öğretmenlerimizin gayreti, emeği ve sevgisiyle ulaşacaktır. 
Bu düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize uzun ömürler, eğitime gönül vermiş, bu mukaddes mesleği gururla yapan, mesleklerin en onurlusunu seçen, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan tüm öğretmenlerimize de sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti