Mustafa Eyüpoğlu: 'Doğayı sevdiğini söyleyenler en çok doğayı kirletenlerdir'

TAKİP ET

Samsun Doğayı Koruma Derneği Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, doğayı sevdiğini söyleyen bazı kişilerin doğayı en çok kirletenlerden olduğunu söyledi.

Samsun Doğalı Koruma Derneği ve yönetim kurulu üyeleri Atakum Grand Amisos Hotel'de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek bazı açıklamalarda bulundu.

Kahvaltının ardından konuşma yapan Samsun Doğayı Koruma Derneği Başkanı Mustafa Eyüpoğlu: ‘Samsun Doğalı Koruma Derneği ve yönetim kurulu üyeleri olarak bundan sonra bir çok basınımızla birlikte toplantılar yapacağız. Doğa ve koruma ile ilgili büyük sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Konuşanlara baktığımızda mangalda kül bırakmıyorlar ama çıkar ve menfaati için de susanları da görüyoruz. Doğa basite alınacak bir yaşam alanı değil. Biz maalesef doğayı insanlardan koruyoruz. İnsanların bencilliklerinden koruyoruz. Samsun'a baktığımızda her şeyin dört dörtlük olduğunu söyleyemeyiz ama maalesef doğayı sevdiğini söyleyenler de doğayı en fazla kirletenler oluyor. Biz dernek olarak kavgadan yana değiliz. Biz çözümden, birlikten yanayız" dedi.

Bu konuda desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Eyüpoğlu, "Dernek olarak bize destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a, yönetim kurulu üyemiz Halil Yüceloğlu'na çok teşekkür ediyoruz " dedi.

Derneğin en kısa zamanda da açılacağını söyleyen Başkan Eyüpoğlu: ‘Allah kısmet ederse en kısa zamanda Bakan Akif Çağatay Kılıç ile beraber açılışını yapacağız" diye konuştu.

Toplantıya ayrıca Karadeniz Doğayı Koruma Federasyonu Başkanı Taner Yılmaz ve Samsun Doğayı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.