Onur Öztekin SAMGİAD başkanlığına aday oldu

TAKİP ET

Samsunlu iş insanı Onur Öztekin, SAMGİAD 6. Genel Kurulu'nda başkan adaylığını açıkladı. Öztekin, "Derneğin birleştirici duruşundan asla ödün vermeyeceğimiz ve yapacağımız projelerle gücümüzü daha da arttıracağız" dedi.

Samsunlu başarılı genç iş insanı Onur Öztekin, 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek SAMGİAD 6. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıkladı. Uzun süredir SAMGİAD'da görev alan Öztekin, yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimleri de paylaştı.

Temsiliyet kabiliyeti yüksek kişilerle yola çıkacağını kaydeden Öztekin, "Uzun süredir çalışmalarımı devam ettirdiğim Samgiad 6. Genel Kurul sürecinde oluşturduğumuz Yönetim Kurulu listemi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. İş dünyası ile entegre olmuş, şehrin dinamiklerini harekete geçiren, üyelerine katma değer sağlayan,birlik ve beraberliği önemseyen bir anlayışla; mesleklerinde başarı sağlamış, temsiliyet kabiliyeti yüksek, farklı özelliklere sahip kuşatıcı ekibimle birlikte yeni dönemde derneğin birleştirici duruşundan asla ödün vermeyeceğimizi ve yapacağımız projelerle gücümüzü daha da arttıracağımızın sözünü şimdiden veriyorum. Unutmayalım ki; Gelecek Biziz" dedi.

Genç iş insanı Onur Öztekin'in yönetim kurulu aday listesinde ise: Abdulkadir Köstek, Aytekin Demir, Berk Bariboğlu, Buğra Çolak, Bülent Cantaş, Muhammet Kaya, Mustafa Demir, Mustafa Kar, Sinan Alaçamlı, Talat Gevez, Uğur Burak Özata ve Yıldıray Sandıkçı yer alıyor.

SAMGİAD