Parktek'te indirim ve taksit imkanını kaçırmayın!

TAKİP ET

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, Samsun Bölge Mahkemesi tarafından oybirliğiyle Parktek'in yasal olduğuna karar verilmesinin duyurulmasının ardından otopark borcu olan vatandaşların borçlarını ödemeye başladığını söyledi.

Samsun Bölge Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi'nce Parktek'in yasal olduğuna karar verilmesinin ardından, firma tarafından otopark borcunuzu ödeyin çağrısına vatandaşlardan yanıt gelmeye başladı. 

Bir çok vatandaş otopark borcunu ödemek için firmaya irtibata geçti.

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, "Danıştay ve yerel mahkemelerin daha önceden aldığı kararlara rağmen, Parktek'in yasallığı tartışılmıştı. Samsun Bölge Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi'nin verdiği kararla tartışmalara son verildi. Yıllardır bunu anlatmaya çalıştık. Vatandaşın otopark borçlarını ödemesi gerektiğini anlattık'' dedi.

Son alınan mahkeme kararının ve vatandaşa yapılan 'Borcunuzu ödeyin' çağrısının ardından borcu olan vatandaşın borcunu ödemek için firmayla irtibata geçtiğini belirten Gürcan, ''Borcunu ödemek isteyenlere indirim ve taksit imkanı sağlıyoruz. Birçok vatandaşımız bu imkandan faydalandı. Borcu olanlara bir çağrı daha yapmak istiyoruz. Gelin uzlaşalım. Aksi takdirde hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağız'' diye konuştu.

Parktek