Rüya Park Düğün Salonları'nda kampanyalar bitmiyor!

TAKİP ET

Samsun'da otağ çadır konsepti ile fark yaratan Rüya Park Düğün Salonları TÜYAP Samsun 4. EV'leniyoruz Fuarı'nda 3. kez stant açtı. Evlenecek çiftlerin gözde mekanı olan Rüya Park, promosyonlarıyla da çiftlerin yanında yer alıyor.

TÜYAP Samsun 4. EV'leniyoruz Fuarı'nda 3. kez stant açan Rüya Park Düğün Salonları, farkını fuar alanında da ortaya koydu. Renkli konsepti ve çözüm ortaklarıyla 80 metrekare alanda yer alan Rüya Park, Samsunlulara muhteşem promosyonlar sunuyor.


3 YILDIR FUARA KATILIYORUZ
Fuarlara katılmayı çok önemsediklerini kaydeden Rüya Park ortaklarından Mustafa Umar, "Karadeniz'in incisi Samsun'da böyle etkinliklerin olması hem bizim açımızdan hem de Samsun ekonomisi açısından çok değerli. Biz de Rüya Park ailesi olarak, ismimize yakışır bir şekilde 3. kez EV'leniyoruz Fuarı'nda yer alıyoruz. Tüm katılımcıları, standımıza bekliyoruz" dedi.


PROMOSYONLARLA ÇİFTLERİN YANINDA
Çeşitli promosyonlarla Samsun halkının yanında olduklarını belirten Rüya Park ortaklarından Umar, "Samsun'da otağ çadırı şeklinde farklı bir konseptle 3 tesisimizle hizmet veriyoruz. Samsun'da en iyi lokasyona sahip olan işletmemizin, kendine ait otoparkı ve çocuk parkı da mevcut. İşletme olarak, her zaman Samsunluların yanındayız. Bu anlamda 2020 yılında müşterilerimiz için 5 ayrı promosyon hazırladık. Düğün salonumuzu tutan çiftlerimizin araba süslemesi ve gelinin saç ve makyajını biz üstlendik. Ayrıca, gelinlerimiz için Kuzey Modaevi, damatlarımız için ise Altınyıldız markası ile anlaştık. Düğün salonlarımızı tutan çiftlerimiz, buralardan indirim hakkı kazanıyor. Ayrıca Yurtsever Fotoğrafçılık'tan dış çekim için 100 TL indirim alabiliyorlar" diye konuştu.

Mustafa Umar