SAGEM'den operasyonlara destek!

TAKİP ET

SAGEM Başkanı Kürşad Gündoğdu, "Devletimizin yapmış olduğu operasyonları, PKK sevicisi HDP'li milletvekillerine dokunulmasını sonuna kadar destekliyoruz. Devlet başa kuzgun leşe" dedi.

Samsun Gelişim Merkezi Derneği (SAGEM) Başkanı Kürşad Gündoğdu, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, ülkemizi kıskaca almak isteyen, terör örgütlerini destekleyen, iç ve dış güçlerin hain planlarına çanak tutanlara karşı büyük bir mücadele verildiğini söyledi. 
En son yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından büyük bir temizlik sürecine girildiğini hatırlatan Kürşad Gündoğdu, 'artık ben yaptım yanıma kar kaldı' döneminin tamamen bittiğini, suç işleyen herkesin hukuk önünde hesap vermesinin bir zorunluluk olduğunu vurguladı.
Başta HDP milletvekillerine yönelik mahkemelerin, savcıların elde ettiği delillerle başlattığı soruşturmalara değinen Gündoğdu, " Devletimizin yapmış olduğu operasyonları ve PKK sevicisi HDP'li milletvekillerine dokunulmasını sonuna kadar destekliyoruz. Kimse boş tenekeye vurarak ses çıkarmasın. Biz sırtımızı PKK'ya, PYD'ye dayıyoruz diyenler, halkı sokağa çağırıp 46 kişinin ölümüne 600 kişinin yaralanmasına neden olanlar, PKK'nın boruzancılığını, yandaşlığını yapanlar, dağdan gelip meclise girenler hesap vermelidir " dedi.
DEVLET BAŞA KUZGUN LEŞE
Başlatılan operasyonların durmaksızın devam etmesini istediklerini, sivil toplum kuruluşu olarak devletimizin yanında olduğumuzun altını çizen Gündoğdu, "Devlet başa kuzgun leşe. Deyimini unutanlar meydanı boş bulduk zannetti. Bu meydanlar milletin devletin, vatanını, bayrağını, yurdunu sevenlerindir. Hukuk düğmeye basmıştır. Bunun geri dönüşü olmamalıdır. FETÖ'sü, PKK'sı, YPG'si, DEAŞ'ı hiç fark etmez. Devletimizin sonuna kadar yanındayız. Devlet büyüklerimizin açıklamalarını yakıdan takip etmekteyiz.  Bizler burada vatanının, bayrağının milletinin birer neferi olarak durmaktayız" diye konuştu.
Gündoğdu, herkesin sağduyulu olması gerektiğini, devletine ve hukuka güvenmesini, boş spekülatif olaylara itibar edilmemesi  gerektiğini de sözlerine ekledi.