Sağlık-Sen Samsun Şubesi'nden Miraç Kandili Mesajı

TAKİP ET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, yönetim kurulu ve tüm üyeleri adına yayınladığı mesajında; "Aziz milletimizin ve İslam Âleminin Miraç gecesini tebrik ediyor, Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. 
Miraç, Mekke döneminde, risaletin zor zamanlarında, Sevgili Peygamberimizin, bir gece, Mescidi Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı ve Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin eserlerini temasa ettiği hikmet yüklü yolculuğu ifade etmektedir.
Miraç Kandili, paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerle insani yükseliş için büyük bir fırsat, merhameti azalan kalplerin, eşref-i mahlukat olma bilinci zayıflayan insanın yeniden dirilişi için en büyük imkandır.
Bu vesileyle Miraç Gecenizi tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice mübarek gecelere kavuşmayı, bütün İslam Âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."
 

SağlıkSen Samsun Şubesinden Miraç Kandili Mesajı