Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı mı? - Samsun Haber

TAKİP ET

Yeşilay ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen bağımlılık konulu eserlerin değerlendirildiği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçları ilerleyen bir tarihte açıklanacağı duyuruldu.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması 2020 etkinliği ile ilgili olarak yapılan duyuru da; "Yeşilay ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen 2019-2020 yılı "10. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışması kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlükleri’nce 23-31 Mart 2020 tarihleri arasındagerçekleştirilecek olan il birincilerinin seçim süresinin okulların uzaktan eğitimde olması nedeniyle 23Mart-10 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi yönünde karar alınmıştı.
Ancak, ülkemizde alınan Coronavirüs (COVİD-19) Salgını önlemleri kapsamında okulların açılmasüresinin yeniden uzatılması nedeniyle yarışma takviminde belirtilen süreçler askıya alınmıştır.
Okulların açılması, eğitim ve öğretime geçişin sağlanmasından sonra Millî Eğitim Bakanlığı’nca il ve ilçemilli eğitim müdürlüklerine revize edilmiş yarışma takvimi bildirilecek ve yarışma süreci yeni takvimdoğrultusunda ilerleyecektir." denildi.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması 2020