Salıpazarı'nda vatandaşla buluşma toplantısı

TAKİP ET

Vatandaşla Buluşma Toplantısı Salıpazarı ilçesi Kuşcuğaz, Kalfalı,Fındıklı ve Cevizli Mahallelerinde yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla tüm il ve ilçelere gönderilen genelge gereğince; geleneksek hale getirilen “Vatandaşlarla Buluşma Toplantıları” Salıpazarı’ında devam ediyor.

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın’ın başkanlığında Kuşcuğaz,Kalfalı,Fındıklı ve Cevizli Mahallelerinde yapılan toplantıya Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, kurum amirleri,sivil toplum kuruluşlarının başkanları  muhtarlar  ve vatandaşlar katıldı.

Kalfalı Mahallesinde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Günaydın,“vatandaşlarımızın istek öneri ve şikayetlerini birebir doğrudan temas kurmak suretiyle yayınlanan İçişleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda belli aralıklarla ilgili birimlerin koordinesinde muhtarlar toplantısı, halk toplantıları ve güvenlik toplantıları gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Konuşmaların  ardından vatandaşlar ve muhtarlar eğitim, sağlık, trafik, yol, su, çöp vb. sorun ve görüşlerini paylaşarak ilgili müdürlerle sorunların çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sorunların ilgili kurumlara yazılı ve sözlü olarak iletilerek imkanlar ölçüsünde en kısa sürede sonuçlandırılacağını kaydeden Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın  muhtarlara ve vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.