SAMGİAD'dan Nisan ayı iş yemeği toplantısı

TAKİP ET

Samsun Genç İşadamları Derneği Nisan ayı iş yemeği, Yelken Kulüp'te gerçekleştirdi. Yemeğe MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç genç iş adamları olarak Samsun için çekinmeden taşın altına ellerini koyduklarını kaydederek, “Samsun’un sorunlarını TBMM’de her fırsatta dile getiren ve özellikle de ekonomide çok fazla birikime sahip, Erhan Usta’yı ağırlamaktan onur duyuyoruz. Samsunlu genç iş adamları olarak, bulunduğumuz coğrafyanın bazı zorlukları, ticari hayatın şehrimizde bize yaşattığı sınırlılık olsa da şehrimiz için azimle çalışıyoruz. Samsun’u kalbimizde, gönlümüzde başımızın üstünde tutarak, taşın üstüne taş koyarak, sabahtan akşama kadar, 365 gün bu şehirle dertlenmeyi, bu şehir için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FARKINDALIK YARATMALIYIZ

İş yerlerinde farkındalık yaratılması gerektiğini sözlerine ekleyen Gömeç, “Ticaretin farklı noktalarında, taklitçi bir şehir olmaktan vazgeçmeliyiz. Artık iş yerlerimizde farkındalık yaratmamız gerekiyor. İş yerlerimizi, motivasyonla yönetilmeliyiz, farkındalık yaratmalıyız, inovatik düşünmeliyiz. Artık Türkiye kafa kaldırdı. Türkiye ile birlikte insanlar, şehirler ve ticarethanelerde kafasını kaldırdı” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

MHP’yi tebrik eden Gömeç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Erhan Usta gibi çok kıymet verdiğimiz, konusuna hakim, çok değerli büyüklerimiz tecrübelerini paylaşırken, bizler gibi yorulmaksızın onları takip edecek gençlere ihtiyacımız var. Bu anlamda, MHP’nin Samsun’daki değerlendirmesi noktasında şanslıyız. Ve çok genç ve dinamik bir İl Başkanı olan Taner Tekin’e sahibiz. Bizler

SAMGİAD ailesi olarak, erken seçim kararının çok doğru olduğunu düşünüyoruz. Seçim süresinde dernekler ve bireyler olarak önce şehrimiz, sonra ülkemiz için elimizi taşın altına koyacağız. Şehir ve ülke dertlisi bir meclis kurulması, yeni bir sistemle yolumuza devam etmeyi sağlayacak bir seçim yaşayalım istiyoruz. Sonuçları, vatanımıza hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından SAMGİAD ailesine katılan Denizhan Uslu’ya katılım belgesi verilirken, SAMGİAD eski başkanı Özgür Uyanık’a ise derneğe verdiği katkılardan dolayı plaket takdim edildi. SAMGİAD Başkanı Gömeç de gece anısına Erhan Usta’ya plaket takdim etti.

Savaş Gömeç