Samsun 2. Tarım Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

TAKİP ET

Samsun Tüyap 2. Tarım Fuarı bugün açıldı. Samsun 2. Tarım Fuarı, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük tarım fuarı olma özelliğini taşıyan "Samsun Tarım Fuarı 2016" düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO), Samsun Ticaret Borsası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliği ve Ziraat Mühendisliği ile KOSGEB’in destekleriyle hazırlanan "Samsun Tarım Fuarı 2016" için TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılış töreni düzenlendi.

Açılış Törenine; Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü(TİGEM) Mehmet Taşan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Eren Günhan Ulusoy, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, TÜYAP Bölge Müdürü Servet Seçer, kurum amirleri ve firma yetkilileri katıldı.