Samsun Büyükşehir Belediyesi kenti yaza hazırlıyor

TAKİP ET

2017 Deaflympics Olimpiyatları öncesinde şehrin her noktasında yer alan olumsuzlukların giderilmesi için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda Samsun'un her yerinde peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Şehrin ana arterlerinde yer alan refüjler, yol kenarlarında bulunan ağaçlık alanlar, sıvasız ve boyasız binalar gibi tüm olumsuzlukların giderilmesiyle ilgili çalışmaların başladığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Özellikle kent merkezine giriş yollarında yoğunlaştırdığımız çalışmalar sonucunda kentimizi Temmuz ayında yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatları’na hazırlayacağız.

Samsun gelişmişliğiyle, modernliğiyle bu tür büyük organizasyonlara her zaman ev sahipliği yapacak konumda.

Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiğine büyük önem veriyoruz. Ama ister istemez kent estetiğini bozan görüntülerle karşılaşabiliyoruz.

Özellikle sıvasız, boyasız evlerin yanında tabela kirliliği kentimizi olumsuz yönde etkilemekte, gelişimine gölge düşürmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak kentin gelişimine gölge düşüren bu tür durumlara her zaman mücadele ederek gelişimi sürdüreceğiz” dedi. 

SAMSUN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ YAZA HAZIRLANIYOR