Samsun'da eğitime kar tatili! Samsun'da hangi okullar tatil! 10 Mart Perşembe Samsun Kar Tatili

TAKİP ET

Samsun'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10.03.2022 perşembe günü eğitim öğretime ara verilen okullar yayınlandı. 10 Mart Perşembe Samsun'da kar tatili olan okullar.

Samsun'da Yoğun Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle 10.03.2022 Perşembe Günü Eğitim Öğretime Ara Verilen Okullar açıklandı.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yoğun kar yapışı ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde eğitim öğretime ara verildiği açıklandı. Samsun genelinde eğitim öğretime ara verilen ilçeler ve okullar şu şekilde;

Samsun'da Eğitim Öğretime Ara Verilen Okullar 

Alaçam     
 Alaçam ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeni ile  Ş.Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulunda 10 Mart 2022 Perşembe eğitime bir (1) gün ara verilmiştir. Taşıma yapılmayacaktır. Ayrıca; Yoğunpelit, Sarıgöl, Örenli, Kalukkaraçukur, Gökçeağaç Oymağı, Kalukdemirci ve Yukarıkoçlu mahallerlerinde ilköğretim / ortaögretim okullarına ve özel egitim sınıfına 10 Mart 2022 Perşembe günü taşıma yapılmayacaktır.
Canik 

Gökçepınar, Başalan, Gödekli, Düzardıç, Hacınaipli, Tuzaklı, Gölalan, Başkonak ve Demirci ilk-Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulları 10.03.2022 perşembe günü tatil edilmiştir. Şehir merkezindeki ilk,orta, lise ve Özel Eğitim okullarımıza yüksek mahallelerimizden taşıma  gelen öğrenciler izinli sayılacaktır. Tatil edilen okullarımızda uzaktan eğitim yapılacaktır.

Havza     
 Havza ilçemizdeki olumsuz hava koşulları ve meteorolojiden alınan bilgiler birlikte değerlendirildiğinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma beklendiğinden 10.03.2022 Perşembe günü ilçe merkezi dışında kalan taşıma merkezi (köyler) okullarımızda, Yeşilalan İkokulunda ve Muzaffer Tahmaz İş Eğitim ve Uygulama Okulunda ve Resmi Özel Eğitim sınıflarında bir gün süre ile yüzyüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alınmıştır. Ayrıca merkez ilçedeki okullara taşımalı sistemle gelen öğrencilerimiz de izinli sayılacaklardır.
Kavak     
Kavak ilçemizde 10.03.2022 tarihinde kar yağışı nedeniyle köy okullarımız tatil edilmiştir. Taşıma ile gelen  öğrencilerimiz yarın izinli sayılacaklardır.

Salıpazarı    
Salıpazarı ilçemizde Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuz yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı 10.03.2022 Perşembe günü bir (1) gün süre ile tatil edilmiştir. Taşıma merkezli diğer okullarımıza ulaşım sağlayamayan öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Tekkeköy    
Tekkeköy ilçemizde Akbaşlar, Çayırçökek, Karışlar-Karatuzla, Karışlar-Gölceğiz, Alibeyli, Çimenli, Başköy, Yeniköy, Erenköy, Karaperçin, Yeşildere, Gökçedere, Yenidoğan, Yazılar, Seymenler, Yaylageriş, Beyoğlu, Zafer, Zafer-Azmanlar, Fındıcak mahallelerinden taşıma ile gelen özel eğitim, temel eğitim ve ortaöğretim öğrencilerimiz 10 Mart 2022 Perşembe günü izinli sayılacaktır. Ayrıca Yaylageriş İlkokulu ve Ortaokulunda 10 Mart 2022 Perşembe günü yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir (1) gün süreyle ara verilmştir.

Vezirköprü         
Vezirköprü İlçe merkezi dışındaki tüm okullarımızda kar yağışı ve buzlanma nedeni ile 10.03.2022 Perşembe günü uzaktan eğitim kararı alınmıştır. İlçe merkezindeki okullarımızda taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz izinli sayılacaklardır.

Eğitim öğretime ara verilen okulların detaylı listesi belirli aralıklarla güncelleniyor, güncel listeyi “http://samsun.meb.gov.tr/” linkinden ulaşabilirsiniz.

Samsunda eğitime kar tatili Samsunda hangi okullar tatil