Samsun'da kar tatili olan ilçe ve okullar 09.01.2019

TAKİP ET

Samsun'da etkili olan kar yağışı Vezirköprü, Havza ilçelerinin ardından bazı ilçelerde de okularda kar tatili verildi.

Samsun'un yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Samsun Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçelerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini açıkladı. 

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Ladik, Asarcık, Salıpazarı ve Kavak'ta devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Adı geçen ilçelerde aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.
Yoğun kar yağışı nedeniyle, Tekkeköy ilçemize bağlı Yaylageriş İlk ve Ortaokulu'nda 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiş olup, ilçe merkezindeki okullara Yenidoğan, Yeşildere, Gökçedere, Zafer, Yaylageriş, Yazılar, Beyoğlu, Kemahlar ve Seymenler Mahallelerinden taşıma yoluyla gelen öğrenciler izinli sayılacaktır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, 09.01.2019 Çarşamba günü İlkadım ilçemize bağlı Akgöl, Bilmece, Çanakçı, Çelikalan, Yukarı Avdan, Gürgendağı ve Kapaklı mahallelerinden ilçe merkezindeki okullara taşımayla gelen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, 09.01.2019 Çarşamba günü Bafra ilçemize bağlı Boğazkaya, Müstecep ve Ortadurak İlk- Ortaokulları ile Köseli Özel Eğitim Okulu'nda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca, Asmaçam, Dikencik, Darboğaz Okçular, Bengü, Kanlı Güney, Meşeli Türkmenler, Başaran, Yeşilköy, Çalköy, Alaçam, Komşupınar ve İnözü mahallelerinden ilçe merkezindeki okullara taşımayla gelen öğrencilerimiz aynı gün izinli sayılacaktır.

09.01.2019 Çarşamba günü Canik ilçemizdeki taşıma merkezli okullarımızdan aşağıda isimleri yazılı olanlar bir gün süre ile tatil edilmiştir. Tatil edilmeyen taşıma merkezli okullarımıza taşıma yoluyla gelemeyen öğrencilerimiz de izinli sayılacaktır. Gökçepınar İlk-Ortaokulu,Başalan Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu,Hacı Naipli İlk-Ortaokulu, Düzardıç İlkokulu,Gödekli İlkokulu,Tuzaklı İlk–Ortaokulu,Gölalan İmam Hatip Ortaokulu,Başkonak İlk–Ortaokulu,Dereler İlk–Ortaokulu,Demirci İlkOrtaokulu

Yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü Çarşamba ilçemize bağlı Gülören İlkokulu (Taşıma merkezi), Kabaceviz Yeni Mahalle İlk ve Orta Okulu (Taşıma merkezi), Gökçe Çakmak İlk ve Ortaokulu (Taşıma merkezi), Köroğlu İlkokulu (Birleştirilmiş Sınıflı), Köroğlu Damat İlkokulu (Birleştirilmiş sınıflı) ve Ticaret Borsası Karakaya İlkokulu (Birleştirilmiş sınıflı)’ nda eğitime bir gün ara verilmiştir.

Vezirköprü ve Havza ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir.Ayrıca adı geçen ilçelerde aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Terme ilçemize bağlı Ambartepe İlk ve Ortaokulu, Oğuzlu İlkokulu, Şeyhli Ortaokulu, Evci Merkez İlkokulu ve Evci Ortaokulu, Kocaman Ortaokulu ve Bazlamaç İlkokulu'nda 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiştir.

Ayvacık ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 09.01.2019 Çarşamba günü tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır.

19 Mayıs ilçemizde bulunan Karagöl, Kuşkayası ve Kösedik İlk-Ortaokullarında 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiş olup, bu mahallelerden ilçe merkezine taşımalı olarak gelen tüm kademedeki öğrenciler aynı gün izinli sayılacaktır.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Atakum ilçemize bağlı Sarayköy ve Özeren Ortaokullarında 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiştir.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Atakum ilçemize bağlı Sarayköy ve Özeren Ortaokullarında 09.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verilmiştir.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, 09.01.2019 Çarşamba günü Alaçam ilçemize bağlı Kızlan İlk ve Ortaokulu'nda eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca,
Yoğun Pelit, Yukarı Koçlu, Köseköy, Harmancık, Gökçeağaç Oymağı, Kalukkaraçukur, Örenli, D. Deresi, Yenimahalle, Güvenli, Ortaköy, Bahşioymağı ve Kalukdemirci mahallelerinden ilçe merkezindeki okullara taşımayla gelen öğrencilerimiz aynı gün izinli sayılacaktır.

09.01.2019 Çarşamba günü Yakakent ilçemize bağlı Karaaba İlk-Ortaokulu'nda eğitime bir gün ara verilmiş olup, Mutaflı, Sarıgöl, Çepni, Karaaba ve Doğankent mahallelerinden ilçe merkezine taşımalı olarak gelen tüm kademedeki öğrenciler aynı gün izinli sayılacaktır." denildi.

Samsunda kar tatili olan ilçe ve okullar 09.01.2019