Samsun'da taksiciler eylem yaptı

TAKİP ET

Samsun Taksiciler Derneği üyesi bir grup, düzenledikleri eylemle korsan taksicileri protesto etti. Grup adına açıklama yapan Samsun Taksiciler Derneği Başkan Vekili Utku Karaduman, "Haklının güçlü olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Haklyıız, bu işi Samsun'da bitireceğiz" dedi.

Samsun Taksiciler Derneği üyesi yaklaşık 50 taksi şoförü, eski 19 Mayıs Stadyumu önünde toplanarak, şehirdeki korsan taksicileri protesto etti.Eski 19 Mayıs Stadyumu önünde toplanan ardından da 100. Yıl Bulvarı üzerinde konvoyla seslerini duyurmak isteyen taksiciler, Onur Anıtı önünde basın açıklaması düzenledi.

Özellikle Suriyelilerin misafir araç plakası ile kaçak yolcu taşıdığını savunan grup adına konuşan Samsun Taksiciler Derneği Başkan Vekili Utku Karaduman, korsan taksi kullanmının suç olduğuna dikkat çekti.

Karaduman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Korsan taksi kullanıldığı takdirde suça ortak olunur. Güçlünün, suçlunun haklı olduğu değil; haklının güçlü olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Haklyıız, bu işi Samsun'da bitireceğiz. Bunun için de yasal haklarımızı kullanacağız. Bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz."

Kaynak: Samsungazetesi
 

Samsunda taksiciler eylem yaptı