Samsun'da yarın okullar tatil mi ? 11 Şubat'ta Samsun'da okullar tatil mi? Yarın Samsun'da kar tatili var mı?

TAKİP ET

Samsun'da yarın okullar tatil mi ? 11 Şubat'ta Samsun'da okullar tatil mi? Salı (yarın) Samsun'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Yarın Samsun’da okulların tatil olup olmadığı hem veliler hem de öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yarın Samsun’da havanın, 3°C ve parçalı, çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı olması bekleniyor. Dün gece başlayıp sabaha kadar devam eden yağan kar yağışından ötürü bugün okullar tatil edilmişti. Peki salı günü yani yarın okullarda kar tatili olacak mı?

12 Şubat Çarşamba Samsun'da kar tatili olan okullar

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> https://www.gazetenizolsun.com/egitim/12-subat-carsamba-samsun-da-kar-tatili-olan-okullar-h35406.html

www.gazetenizolsun.com

Samsun ve ilçelerinde yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar heyecanla tatil açıklamasını beklemeye başladılar.

SAMSUN’DA OKULLAR TATİL OLDU MU?
Yarın yani 11 Şubat Salı günü okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.  10 Şubat'ta Samsun ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmişti.

Dün akşam İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama ile Samsun ve tüm ilçelerinde 10 Şubat Pazartesi günü okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtilmişti.

Vali Osman Kaymak da okulların tatil edilmesi için sosyal medya üzerinden mesaj yazan öğrencilere kar tatilini esprili bir dille duyurmuştu.

Vali Kaymak mesajında, "Gençler yorumlarınızı okuyorum, okul sevginiz gözlerimi yaşartıyor. Kar yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor, sabah da buzlanma riski var. Siz en iyisi yarın güzelce bi kartopu oynayın." ifadelerine yer vermişti.

SAMSUN ve İLÇELERİNDE YARINA DAİR BEKLENEN HAVA DURUMU
Meteroloji'nin tahminlerine göre yarın Samsun’da havanın 3°C, parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumunun aşağıdaki gibi olması bekleniyor.
19_MAYIS YAĞMURLU    -3     7
Alaçam YAĞMURLU    -3     7
Asarcık KAR YAĞIŞLI    -9     0
Ayvacık YAĞMURLU    -5     6
Bafra YAĞMURLU    -3     6
Canik YAĞMURLU    -3     7
Çarşamba YAĞMURLU    -6     6
Havza KAR YAĞIŞLI    -8     0
Kavak KAR YAĞIŞLI    -7     2
Ladik KAR YAĞIŞLI    -10     -1
Ladik K.M. KAR YAĞIŞLI    -15     -4
Salıpazarı YAĞMURLU    -5     6
Tekkeköy YAĞMURLU    -5     7
Terme YAĞMURLU    -5     8
Vezirköprü KARLA KARIŞIK YAĞMURLU    -5     3
Yakakent YAĞMURLU    -1     7