Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'nde tanışma toplantısı

TAKİP ET

Samsun'da yeni kurulmasına rağmen adından sıkça söz ettiren Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) üyeleri, tanışma toplantısında buluştu.

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan dernek binasında buluşan SİMDER üyeleri, tanışma toplantısında sektöre yönelik fikir alışverişinde bulundu. SİMDER başkanlık binasında düzenlenen programa, üyeler tam katılım gösterdi. Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Yunus Güney, derneği kurma amaçları ile ilgili üyelere bilgiler verdi.

Başkan Güney, “Yapı inşaat sektöründe Samsun’da tek çatı örgütüyüz. Hedefimiz önce paydaşları bir araya getirerek dayanışmayı arttırmak” dedi.
Başkan Güney sözlerine şöyle devam etti: “Kendi üyelerimiz için tanışma resepsiyonu verdik. Derneğimize kuralı bir buçuk ay oldu. Allah nasip ederse bir ay içinde açılış programı da düzenleyeceğiz. Bu bir aylık süre içerisinde başkanlık binamızı tanıtmak için böyle bir program düzenledik. 80’e yakın üyemiz var. İnşaat yapı sektöründe bulanan paydaşları bir araya getirmek için derneğimizi kurduk. Bu sektörün içinde Samsun’da çok fazla dernek yok. Yapı inşaat sektöründe Samsun’da tek çatı örgütüyüz. Hedefimiz önce paydaşları bir araya getirerek dayanışmayı arttırmak. Ardından ise projelere odaklanmak. Bizim dernekler, İstanbul, Ankara ve İzmir’de çok var. Derneğimiz, Türkiye Müteahhitler Federasyonu’na bağlanacak” dedi.

Güney ayrıca, SİMDER olarak ayrıca inşaatçı ve müteahhitlerin yaşadıkları sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yapacaklarını kaydederek, dernek çatısı altında bulunan üyelerin, sektörde ortak projelere de imza atacaklarını da dile getirdi.

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği tanışma toplantısı