Samsun İşkur Sağlık Bakanlığı Kura çekimi sonuçları? Samsun İşkur işçi kura çekimi

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı kura çekimi bazı illerin dün yapıldı. 10 bin işçi alımı kura sonuçlarının bazı iller bazında açıklaması yapılırken, Sağlık Bakanlığı Samsun İşçi alımı kuralarının bugün yapılacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı kura çekimi; bakanlık bünyesinde çalışacak personel ve sürekli işçi alımı için sürüyor. 
Dün başlayan kura çekimi bugün de devam ediyor. Başvuran adaylar; Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı üzerinden Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesine ulaşıyor.


Sağlık Bakanlığı Samsun İşçi alımı kuraları bugün
Bugün de yayında olacak Sağlık Bakanlığı kura sonuçları canlı izle ekranı, başvuran adayların gündeminde. İl il olarak çekilen kuralarda ikinci güne gelindi. Dün açıklanan Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesinde birçok ilden isimler yer aldı. 10 bin personel ve sürekli işçi alımı ilanıyla İŞKUR üzerinden alınan başvuruların ardından 'iscisonuc.saglik.gov.tr' adresinden sorgulama yapılıyor. 
Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara'da 6-7 Nisan 2022 tarihinde 09:00 – 18:00 tarihleri arasında gerçekleşmeye devam ediyor.


İŞKUR ekranı ile iscisonuc.saglik.gov.tr'de ekranı üzerinden 6 Nisan 2022 tarihinde çekilen kura sonuçları isim listesi sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Bakanlığın youtube kanalı da kurayı canlı olarak yayınlıyor. https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi/videos Samsun dahil kalan iller için kura çekimi 7 Nisan 2022 (bugün) saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN
07 Nisan 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Samsun, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Samsun İşkur Sağlık Bakanlığı Kura çekimi ne zaman Samsun İşkur işçi kura çekimi