Samsun Kavak yolunda kalanlara Türk Kızılayı'dan kumanya

TAKİP ET

Samsun'un Kavak ilçesinde kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülere ve vatandaşlara Türk Kızılayı tarafından kumanya dağıtıldı.

Samsun'un tüm ilçelerini etkisi altına alan kar yağışı sürücülerede zor anlar yaşattı. Özellikle Samsun Ankara karayolu üzerinde bulunan Kavak ve Havza ilçeleri yol güzergahında kazalar meydana gelirken sürücüler yolda kaldı. 
Kavak ilçesinde kar nedeniyle zaman zaman kara yolunda bekletilen araçlarda bulunanlara Türk Kızılayı tarafından kumanya dağıtıldı. Araçlarda bulunanlar, kumanya dağıtımında emeği geçenlere teşekkür etti. 
Bazı sürücülerin ise lastiklerine zincir taktıkları gözlendi.


Samsun Valiliği ise konuyla ilgili mesaj paylaştı. "Valiliğimiz koordinasyonunda Türk Kızılayı tarafından ilimizde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun-Kavak yolunda bekleyen vatandaşlarımıza kumanya dağıtımı yapıldı.
Kapanan yolların açılması ve hiç kimsenin mağdur olmaması için Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü, İlçe Belediye Başkanlıkları ve ilgili kurumlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürmekte olup İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz de 7/24 esasına göre görevine devam etmektedir." denildi.

Samsun Kavak yolunda kalanlara Türk Kızılayıdan kumanya