Samsun Memur-Sen İndirim Anlaşmaları devam ediyor

TAKİP ET

Samsun Memur-Sen Üyelerinin ve birinci derece yakınlarının faydalanacağı indirim anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Samsun Memur-Sen İl temsilciliği ile Samsun Selamet Kültür Sanat ve Teknoloji Merkezi arasında indirim anlaması imzalandı.

Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Samsun Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Nuretttin Sever, Samsun Diyanet Sen 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy ve Samsun Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı İlhan Anlı’nın katılımı ile Selamet Kültür Sanat ve Teknoloji Merkezi Müdürü Dr. Nadir Yaman ve Muammer ÖZTÜRK arasında imzalandı.

Selamet Kültür Sanat ve Teknoloji Merkezi kahvaltı salonunda gerçeklesen imza töreninde, mağazanın gezimi ve tanıtımının ardından imza törenine geçildi.


Güneysu, Üyelerimi her türlü hak ve menfaatlerinin yetkili sendika olarak korumaktayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunların yanında Ülkemizin değerlerine önem veren kültür ve sosyal sendikacılık yapıyoruz. Sendika üyelerimizin ihtiyaçlarını ve hizmetlerini en kaliteli ve en güvenli bir şekilde nasıl temin edecekleri noktasında çalışmalar yapmaktayız. Bu gün de ilimizin en önemli kültür merkezi Selamet Kültür Sanat ve Teknoloji Merkezi ile üyelerimizin faydalanacağı şekilde anlaşma yapmış bulunmaktayız. Sendikamızın anlaşma yaptığı kurumları ve indirim miktarlarını web sitemizden takip edebilirsiniz. Dedi.