Samsun Sağlık-sen Yönetimi üye sayısında rekora koşuyor

TAKİP ET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, göreve geldiklerinden beri üye sayısını 2 bine yakın artırdıklarını söyledi.

Samsun Sağlık-Sen Başkanı İlyas Biçer ve ekibi göreve geldiği tarihten beri sahada gösterdikleri özverili ve inanç dolu çalışmalarıyla Samsun’da emin adımlarla 6500 üye sayısına doğru koşuyor. Göreve geldiklerinden beri üye sayısını 2000’e yakın artırdıklarını ve Türkiye’de en fazla üye sayısını artıran illerden biri olduğunu ifade eden İlyas Biçer şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecanla her günümüzü yaşıyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu heyecanı hiçbir zaman kaybetmedi, kaybetmeyecek.

Yine sahada bizleri en iyi noktada temsil eden ilçe başkanlarımızın ve  temsilci arkadaşlarımızın da bu heyecanı yaşadığını ve azami  gayret gösterdiklerini biliyor ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her türlü zor şartlarda mücadele etmesini bilen değerli sağlık çalışanları arkadaşlarımıza da bizleri tercih ettiği için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yolun uzun bir yolculuk olduğunu her daim sağlık çalışanı arkadaşlarımızın yanında olduğunun bilinmesini isteriz. Bu arkadaşlarımızın alın terinin hakkının alınması için hiçbir zaman bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Kararlıyız, inançlıyız ve Samsun için varız."

Samsun Sağlıksen Yönetimi üye sayısında rekora koşuyor