Samsun Samsunspor için meydanlarda

TAKİP ET

Samsunspor'da durumu tepki gösteren Samsunspor taraftarları, 'Samsunspor yok olmasın' diye bugün İstiklal Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştiriyor.

Ekonomik krizde olan ve futbolcuları serbest kalmaya başlayan Samsunspor’da durumu tepki gösteren Samsunspor taraftarları, “Samsunspor yok olmasın” diye bugün İstiklal Caddesi yürüyüş gerçekleştiriyor.
İlk olarak İstiklal Caddesi Şehir Kulübü önünde toplanma kararı alan Samsunspor taraftarı, katılımın fazla olacağı gerekçesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda toplanma kararı aldı. On binlerce Samsunlu'nun katılacağı ve adeta 'diriliş' ateşinin yanacağı yürüyüş bugün saat 14.00 itibarı ile Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.
İLÇELERDEN OTOBÜSLER KALDIRILIYOR
Samsun Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına olan destek çığ gibi büyürken, sosyal medya üzerinde yatırılan dekont görüntüleri adeta paylaşım rekorları kırıyor. Samsunspor Taraftarlarını ateşleyen bu görüntüler sonrasında yürüyüş için de ilçelerden yürüyüş için otobüslerin kaldırılacağı ifade edildi. Samsunspor taraftarının, amatör spor kulüplerinin, belediyelerin, STK'ların, iş adamları ve vatandaşların destek verdiği yürüyüşün büyük ses getirmesi bekleniyor
Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan yardım kampanyasına destek büyüyor.