Samsun Tarım Fuarı 28 Eylül'de açılıyor

TAKİP ET

Samsun'da 2. Tarım Fuarı 28 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  TZOB Ziraat Odaları Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği, 19 Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ile hazırlanan SAMSUN TARIM FUARI 20162.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 28 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Karadeniz ve Orta Anadolu’ dan o binlerce çiftçinin buluşacağı fuarda, her türlü tarımsal ürün ve ekipman, yepyeni teknolojiler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak olup tarımda verimlilik artışı, tarım ürünlerinde çeşitliliğin arttırılması konuları fuarda düzenlenecek.

Tüm bölge halkını ve ilgilileri, sektörün bölgedeki en önemli buluşması olan Tarım Fuarına davet ediliyor.