Samsun'da '15 Temmuz Milli İrade Yükselişi' sergisi

TAKİP ET

Samsun Ak Parti İl Başkanlığı'nca hazırlanan '15 Temmuz Milli İrade Yükselişi' Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından açıldı.

Sergide 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerinden oluşan bir sergi oluşturdu. Anadolu Ajansı'nın katkılarıyla oluşturulan '15 Temmuz Milli İrade Yükselişi' sergisi Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Birçok fotoğrafın yer aldığı sergide İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde objektiflere yansıyan fotğraflara yer verildi. Sergide 15 Temmuz şehitleri Dayanışma Kampanyası afişine de yer verildi.


Sergiye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve bir çok vatandaş katıldı.