Samsun'da kar tatili var mı? 16 Şubat Perşembe okullar tatil mi?

TAKİP ET

Samsun'da bugün okullar tatil mi? 16 Şubat 2017 Perşembe Samsun Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun'da öğrenciler bu sorunun yanıtını adama motorlarında ve sosyal medya da aramaya başladı.

Samsun'da bugün okullar tatil mi? 16 Şubat 2017 Perşembe Samsun Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun'da öğrenciler bu sorunun yanıtını adama motorlarında ve sosyal medya da arama yaparker, Ayvacık'ta okulların 1 gün tatil edildiği öğrenildi. 


Yurdun bir kısmında etkili olan kar yağışı Karadeniz sahilinde daha fazla etkili oldu. 

Kar yağışından etkilenen illerin başında Samsun geliyor. Samsun'daki öğrenciler okullar tatil edilir mi diye merakla bekliyor. 

Meteorolojiden yapılan son dakika uyarısına göre Samsun'da yoğun kar yağışı bugün ve yarında etkili olacak. 

Şu ana kadar Samsun Valiliği'nce yapılmış herhangi bir genel kar tatili açıklaması yok. Böyle bir açıklama olduğu zaman haberimizde yer vereceğiz. 
Bu arada Ayvacık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklama da 'Ayvacık ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle  16 Şubat 2017 perşembe günü tüm okullarımızda eğitim öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.' denildi. 

Samsun haber