Samulaş ve öğrenci konseyi çalışma gurubu bir araya geldi

TAKİP ET

19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Çalışma Grubu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. yetkilileri hafta içinde bir araya geldi.

19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci KonseyYönetiminin katılımı ile yapılan toplantıda alınan kararda, Öğrenci Konseyi tarafından 3 kişi, Samulaş A.Ş.‘ den 4 yetkiliden oluşan çalışma gurubu ile üniversite öğrencilerinden gelen talep ve şikâyetlerin değerlendirilmesi için oluşturulan çalışma gurubunun toplantılar düzenlenmesi kararı alınmıştı.

Bu kapsamda Samulaş A.Ş.’de hafta içinde gerçekleştirilen toplantıda, Samulaş A.Ş. idarecileri ve 19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi temsilcilerinin yanı sıra Elektronik Ücret Toplama Sistemi yüklenici firması Asis Elektronik A.Ş. Samsun Yöneticisi katıldı. Toplantıda Üniversite kampüs içerisinde öğrenciler tarafından talep edilen konulara üzerinde durulurken, Konseyin Üniversite içerisine Samkart Dolum ve Satış cihazı konması ve Kampüs içerisine bazı noktalara Kapalı Otobüs durağı ilavesi yapılması yönündeki talebi değerlendirmeye alındı.

 

samulaş