SİMDER Başkan Demir'i ağırladı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'ni (SİMDER) ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen programda dernek Başkanı Yunus Güney, yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Yunus Güney, "Derneğimizi yapı inşaat  sektörüne omuz verenlerle müteahhitlerin buluştukları çatı örgütü bir platform olarak değerlendirebiliriz. Kısa bir süre içinde de resmi açılışımızı gerçekleştirip alanında güçlü ve sesini duyuran bir sivil toplum kuruluşu olmak istiyoruz. Bu vesile ile şehrimizin değerli yöneticilerini derneğimizde ağırlayarak, yapı inşaat sektörünün sorunları ve sorunların çözümleri hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Bugünde zamanını bizlere ayıran Başkanımız Mustafa Demir ile bir araya geldik. Kendisine nazik ziyaretlerinden ötürü yönetim ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Programda kendisine iletilen sorulara yanıt veren Başkan Demir ise, Samsun'a ve ilçelerine yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, eksik olan noktaları tamamlayarak yapı inşaat sektörünün önünü açarak,  problemlerini en kısa zamanda ivedilikle çözeceğini dile getirdi.

Başkan Demir, kısa bir süre önce kurulan ve resmi açılışını yapacak olan Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği'nin şehrimize hayırlı uğurlu olması dileklerini ileterek sıcak misafirperverlikleri için dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

SİMDER Başkan Demiri ağırladı