Tekkeköy Proje AİHL'de Ramazan Coşkusu

TAKİP ET

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Geleneksel İftar buluşmalarının İkincisi okulun bahçesinde düzenlendi.

Program öncesinde katılan misafirlerimize okulumuz gezdirildi. Okçuluk etkinliği, floor curling,  masatenisi etkinliği yaptırıldı. Okulun öğrencileri tarafında Kur'an'ı Kerim tilaveti ardından okulumuz Öğretmeni Hasan Söylemez ve Neysema Ney Atölyesinden Mücahit Işıklı tarafından Tasavvuf Müziği Dinletisi gerçekleştirildi.
İftar programa Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Şube Müdürlerinden Murat Güven ve Doğan Bİçicioğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Kenan Keskin ile Ahmet Demirci, Samsun Memur-Sen ve Eğitim Birsen Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Başkan Yardımcısı Ömer Yasan, Tekkeköy Eğitime Destek Platformu Ve Okul Aile Birliği Başkanı Kenan Tüfek, Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı  Mehmet Topçu’nun yanı sıra  Mahalle Muhtarları, Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Sert, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yönetim kurulları, Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin pek kıymetli aileleri, Okulumuz İdareci,  öğretmen ve personel ile aileleri katılım sağlandı.
550 kişinin katıldığı iftar programlıda samimi bir ortamda gerçekleştirildi davete Okul Müdürü Ahmet Deberoğlu, Katılımcı misafirlere Hoş geldiniz diyerek teşekkürlerini sundu. Müdür Ahmet Deberoğlu,“Aile birliğine ve velilerimize, gönül dostlarımıza okulumuzun her yönüyle özel okullarla yarışacak imkânlara kavuşmasında katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Vatan için bayrak için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize rahmet anıyorum” diye konuştu. 
Yapılan duanın ardından iftar programına geçildi. İftardan semaver çayı ikramı yapıldı.Gece etkinliğinde Pansiyonda kalan öğrencilerimiz gece aydınlatması ile Halısaha ve Voleybol sahalarında maçlar yaparak eğlendiler.
Köksal ÖNER

Tekkeköy Proje AİHLde Ramazan Coşkusu