Toplum Gönüllüsü Gençler iftarda buluştu! Samsun Etkinlik

TAKİP ET

Atakum ilçesinde 19 yıldır faaliyetlerini sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi tarafından iftar buluşması gerçekleştirildi.

Atakum ilçesinde 19 yıldır faaliyetlerini sürdüren, üniversiteli gençlerin sosyal sorumluluk projeleri üreterek şehre iyiliği yaymaya devam eden gençler, Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi'nin gerçekleştirmiş olduğu iftar buluşmasında bir araya geldi.
Gönüllü gençler, Yetişkin destekçiler, Balaç Mahallesi Muhtarı Hasan Liman, mahalleli esnaf, Gülay Deveci ve  Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin katılım gösterdiği program, gençlerin hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerini paylaşımları, Nisan ve Mayıs ayında gerçekleştirecekleri programların tanıtımı ardından iftar yemeğiyle sona erdi.
Programda konuşan Gençlik Merkezi Uzmanı ve TOG Samsun İl Sorumlusu Oğuzhan Öztanır: "Gençlerin talebi ve planlaması ardından yetişkin destekçilerimiz ile bir araya gelerek bu programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençler kentte yaşadıkları sorunları, çözüm önerileriyle birlikte paylaşma fırsatı elde etti. Hoş sohbet ve paylaşımların ardından iftar programımızı gerçekleştirdik. Katılım gösteren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Toplum Gönüllüsü Gençler iftarda buluştu